Bedrijfs fotografie

Bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage

Uw bedrijf, onderneming of instelling in beeld.

Elk bedrijf heeft een verhaal te vertellen en in deze online wereld, is een plaatje bij het verhaal steeds belangrijker. Het is het eerste wat binnen komt en blijft hangen. Welke visuele indruk maak je? Goede foto’s op je website, social media of in een brochure zullen bijdragen aan een professionele uitstraling.

Met oog voor detail breng ik de kracht van jouw dienst(en) of product in beeld. Maar ook de bevlogenheid van de medewerker(s) en het daarbij behorende werkproces. 

Om tot de beste foto’s te komen, neem ik dan ook graag de tijd. Om een goed beeld te krijgen van de onderneming of organisatie, het werk wat jullie doen en jullie wensen voor de foto opdracht kom ik dan ook graag langs om kennis te maken om een beeld te krijgen voordat ik schiet!

Een bedrijfsreportage bestaat o.a. uit beelden van het pand, de werkplek, de medewerkers in actie, producten, en machines. Elk bedrijf heeft specifieke wensen. Ligt de nadruk van de bedrijfsreportage op de mensen, op het interieur of de werkruimte of een mix van beide? We bespreken dit allemaal vooraf.

Bedrijfreportage

Shoot van 2uur
279,-
  • inclusief 15 - 25 foto's
  • Een extra foto € 7,50
  • Een extra uur € 100,-
  • Rechtenvrij te gebruiken
  • Hoge resolutie
  • Geschikt voor on- en offline gebruik

Na de shoot kies je zelf de 2 beelden met jouw krachtigste versie uit. Deze beelden worden door mij volledig nabewerkt en in het gewenste formaat aangeleverd. Voor de nabewerking heb ik ongeveer 5 tot 10 werkdagen nodig. Na ontvangst van de beelden zijn deze direct te gebruiken voor uw website, social media of LinkedIn.